DESPRE NOI

ASOCIAȚIA PRO PECTUS este un ONG non-profit înființat în 2008, și din1. octombrie 2010 a lucrat activ în scopurile stabilite în Actul Constitutiv. Membrii săi sunt specialiști în activități de prevenire, dezvoltare și terapeutice, care fac voluntariat la Centrul de prevenire și terapie Pro Pectus. Costurile de întreținere sunt acoperite de 2/3,5% din impozitul pe venit, donații, sponsorizări, cotizații de membru.

Asociația a fost înființată de MÁRIA RITA SÜTŐ - logoped, psihopedagog special, KATALIN MÁTIS - psiholog, MELINDA SZVOBODA, profesor, pe baza experienței profesionale dobândite de a lungul multor ani de muncă, cu scopul de a oferi servicii psihologice, pedagogice și kinetoterapeutice. Munca terapeutică în cadrul Asociației se bazează pe o abordare holistică, ceea ce înseamnă funcționarea coordonată a factorilor fizici, mentali, spirituali și naturali în conceptul de sănătate.

De-a lungul anilor, la fel ca toate organizațiile active, au existat multe schimbări în viața asociației. Membrii fondatori au demisionat, au sosit noi membri, noi servicii.

EXPERŢII NOŞTRI

kaszoni attila

Kászoni Attila

Psihopedagog Special

suto maria

SÜTŐ MÁRIA RITA

Logoped, profesor de sprijin

bokor zsuzsa

BOKOR ZSUZSA

Profesor de dans

csavar zenko

CSAVAR ZENKŐ

kinetoterapeut

CSEH CRISTINA

Fizioterapeut, profesor pilates

rozsamaria

Rózsa Mária - Gyöngyvér

asistent medical, trainer gimnastica pentru gravide, Kanga trainer (gimnastica pentru mamici si bebelusi)

EXPERŢII NOŞTRI

kaszoni attila

Kászoni Attila

Psihopedagog Special

suto maria

SÜTŐ MÁRIA RITA

Logoped, profesor de sprijin

csavar zenko

CSAVAR ZENKŐ

kinetoterapeut

CSEH CRISTINA

Fizioterapeut, profesor pilates

bokor zsuzsa

BOKOR ZSUZSA

Profesor de dans

rozsamaria

Rózsa Mária- Gyöngyvér

Profesor de dans

SCOPUL ASOCIAȚIEI NOASTRE

Păstrarea sănătății fizice și mentale a familiilor; prevenirea, protecția sănătății mintale, restabilirea echilibrului mental; ajutarea părinților să facă față problemelor; sprijinirea familiilor cu nevoi speciale, a familiilor defavorizate social. Prin dezvoltarea unei largi varietăți de forme de auto-exprimare (cum ar fi exprimarea verbală, desenul, pictura, modelajul, pictura, terapiile prin mișcare), persoanele trec printr-un proces de autocunoaștere, și ca rezultat se orientează mai bine în mediul lor.

Prin activitățile noastre suntem implicați în dezvoltarea culturii de menținere a sănătății și îmbunătățirea calității vieții. Specialiștii noștri folosesc metode individualizate de dezvoltare a personalității care permit o adaptare optimă și activă la noile provocări ale mediului. Serviciile noastre pot fi utilizate de persoanele care apelează la noi fără nicio limită de vârstă.

cel